Hoofdmenu

Carry Smit Beautysalon / Schoonheidssalon
Barrevoetestraat 16 A
2011 WP Haarlem
T: +31(0)23 531 88 35
M:+31(0) 616 503 716
E: carrysmit@gmail.com


Volg ons ook op:

Zomer


Inmiddels alweer een aantal weken open en veel vaste klanten gezien, gelukkig. Op dit moment werk ik met een mondkapje. Ik was mijn handen voor en na de behandeling zorgvuldig, na iedere klant heb ik 15 minuten schoonmaaktijd ingepland en ontsmet ik zoveel mogelijk. Na iedere klant ventileer ik de salon door de buitendeur open te zetten en ik verschoon de behandelstoel. 
Door al deze maatregelen, minder klanten in kunnen plannen, aanschaf ontsmettingsmateriaal en alle extra wassen, heb ik voor sommige behandelingen mijn prijs iets verhoogd.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en alle prijsaanbiedingen, volg mij dan op instagram @carrysmitbeautysalon.

Kom eens langs voor een fijne Hydro Marine behandeling. Een hydraterende behandeling met een top schouder, nek en gezichtsmassage, waarbij de huid weer zijdezacht aanvoelt.
Tijdsduur: 75 minuten voor 59,50.


Mooie wenkbrauwen?
Kom langs om ze te laten epileren én verven. Heel subtiel kun je door het iets meer in vorm brengen van je wenkbrauwen, een meer "open"blik bewerkstelligen. Dit betekent niet dat je hele dunne wenkbrauwen krijgt. Integendeel, de wat bredere wenkbrauwen zijn juist prachtig en helemaal in !!
Ook als je lichte wenkbrauwen hebt, staat het vaak net iets sprekender als je ze een tint donkerder laat verven.
Wenkbrauwen epileren € 15,00
Epileren én verven € 22,50


Cadeaubonnen in iedere prijs verkrijgbaar. Lukt het je niet om langs te komen, stuur even een mail carrysmit@gmail.com en ik stuur de bon op!


Leontien.
023 5318835
06 16503716